Acord entre Estrella Damm i Bàsquet Manresa

A partir d'aquest any i fins el 2014, Estrella Damm tindrà presència a diferents punts del pavelló Nou Congost

Redacció
14 de febrer del 2012
Jaume Ponsarnau, Enric Crous, Josep Vives i Román Montañez.
Jaume Ponsarnau, Enric Crous, Josep Vives i Román Montañez. | BqM
Jaume Ponsarnau, Enric Crous, Josep Vives i Román Montañez. Foto: BqM

El Bàsquet Manresa ha signat aquest dimarts un conveni de col·laboració que l'unirà amb Estrella Damm durant les pròximes tres temporades.

A partir d'aquest any i fins el 2014, Estrella Damm tindrà presència al pavelló Nou Congost amb publicitat en diferents punts, al quadre d'Honor de la seva sala VIP i a la sala de premsa entre d'altres, convertint-se així en la cervesa oficial del Club.

L'acte institucional de la signatura s'ha celebrat a l'Antiga Fàbrica d'Estrella Damm i ha comptat amb la presència del director General de Damm, Enric Crous, el president del Bàsquet Manresa, Josep Vives, el gerent del club, Carles Sixto, el director esportiu, Pere Capdevila, l'entrenador de l'equip Jaume Ponsarnau, i el capità Román Montañez.

Amb la signatura d'aquest nou acord de patrocini, el Enric Crous ha declarat que és "un honor per a nosaltres rebre al Bàsquet Manresa a casa nostra amb motiu d'aquest acord de patrocini. Estem orgullosos de seguir col·laborant i donant suport a l'esport, i en especial a equips amb tanta historia i tradició com el Bàsquet Manresa. Esperem que sigui l'inici d'una llarga relació".

Durant la visita a les instal·lacions a l'Antiga Fàbrica Damm, el president Josep Vives ha signat al llibre d'honor d'Estrella Damm. A més, hi ha hagut intercanvi d'obsequis entre les dues marques (inclosa una samarreta signada pels jugadors de l'equip) i s'ha acabat amb un aperitiu distès entre els membres d'ambdues entitats.

Vives ha declarat que ha estat un dia "importantíssim, perquè ens vinculem amb una empresa centenària, amb qui compartim valors, que s'estima el territori i la seva gent. Vull agraïr la feina que ha fet la gent de Damm i esperem que durant molts anys puguem continuar amb aquesta col·laboració. Crec que avui hem firmat un acord que va més enllà d'un contracte de patrocini".