Presenten l'expansió «Bisbe Galzeran» del Carcassonne

El Club del Joc del CAE ha creat una nova expansió del joc Carcassonne amb l'objectiu d'adaptar aquest joc als fets del Misteri de La Llum de Manresa

Redacció
08 de febrer del 2012

El Club del Joc del CAE ha creat una nova expansió del joc Carcassonne que s'anomena "Bisbe Galzeran". Aquesta és la segona expansió del Carcassonne que s'ha ideat i creat des del Club del Joc del CAE. La primera va ser "La Misteriosa Llum". L'objectiu de les dues expansions és modificar el desenvolupament de les partides de Carcassonne introduint noves fitxes i noves normes i, al mateix temps, ambientar les partides amb els fets i els personatges vinculats al Misteri de la Llum de Manresa.

Ambdues expansions s'utilitzaran a la 4a edició del Torneig de Carcassonne de Llum que es farà el dijous, 16 de febrer, a 2/4 de 10 del vespre al Cafè-Teatre La Peixera.

Previ al torneig, el dijous, 9 de febrer, es farà la presentació d'aquesta nova expansió i se'n donarà a conèixer el seu funcionament perquè tothom qui vulgui pugui provar-la i habituar-s'hi. Serà a partir de 2/4 de 10 del vespre, a la sessió setmanal de les Nits de Joc que es fan a La Peixera.

A partir de divendres, l'expansió estarà penjada a la web del CAE www.elcae.org, lloc des d'on també es pot fer la inscripció al Torneig.

El Carcassonne és un joc de taula ambientat a l'època medieval en el qual es jugadors han de col·locar estratègicament les seves peces per poder controlar ciutats, camins, monestirs i camps. A mesura que es va jugant es va creant el tauler de joc a partir de les peces que cada jugador hi va col·locant. El resultat de la partida és incert fins al final quan el darrer recompte de punts pot fer variar notablement les puntuacions obtingudes fins aquell moment.