Victòria necessària del Deyse contra el Sant Feliu (12-8)

El matx va estar molt igualat fins al darrer quart

05 de febrer del 2012

Els homes de Jordi López van saber assegurar els punts en joc en el partit que els enfrontava al CN Sant Feliu i d'aquesta manera allunyar-se d'una posició incomoda a la taula classificatòria i posar-se amb opcions de lluitar per la zona mitja de la mateixa.

El partit va ser molt igualat. Això sí, sempre van portar la davantera els de casa, només empats a dos, tres i quatre gols, produïts en el primer període de joc van ser les millors situacions en el marcador dels del Baix Llobregat. El partit s'inicià amb dos gols del golejador Carles Sanz, que jugava engripat, als quals respongueren els de Joan Carles Sanchón amb anotacions de llançaments des de l'arc. Aixó ho van fer inclús fins el darrer segon del quart, quan des del centre del camp sorprengueren a Kevin Lenard per a igualar el parcial i els gols locals anotats per Alex Izquierdo i Jordi López.

En el segon període els del Deyse mantingueren l'encert anotador. Jordi López de penal, Marc Bisbal, Carles Sanz, també de pena màxima, i Jordi López en superioritat feien que el marcador a la meitat del matx fos favorable als colors bagencs per 8-6.

El partit estava ben encarat i només les imprecisions defensives feien que els visitants seguissin a prop en el lluminós. L'empat a un gol del tercer parcial va deixar les coses igual. El gol dels de casa anotat de precisa vaselina per Oriol Muns, cada dia més segur en el set titular.

Llavors arribà el quart i definitiu període en el que amb 9-8 en el marcador es produí una jugada que podria qualificar-se de clau pel desenvolupament del matx. A manca de 4.07 per la conclusió, els col·legiats van considerar agressió un cop d'un jugador visitant sobre Carles Sanz. Aixó volia dir que els de Jordi López disposarien de 4 minuts de superioritat més la pena màxima corresponent. Era un passaport cap una victòria còmoda i així va ser. Però no sense haver de treballar de manera assenyada, frenant els impulsos golejadors precipitats i assegurant cada possessió. No es va aprofitar la pena màxima que comportava l'exclusió, amb la qual cosa, el marcador es va mantenir amb un sol gol de diferència fins que Eloi Martinez, aprofitant un refús, va posar el 10-8 en el marcador. Aquest gol va fer que els visitants veiessin com s'esvaïen les seves possibilitats, la qual cosa va permetre que amb gols de Carlos Andrés i Carles Sanz aconseguissin arrodonir un resultat ampli que feia justícia al millor joc desenvolupat pels de casa front un rival lluitador i incòmode.

Arbitratge a càrrec de David Gómez i Sergio Rabadan que van assenyalar nou exclusions a jugadors locals per set i tres penals als visitants, més la definitiva per agressió.

Parcials: 4-4, 4-2, 1-1, 3-1.

Alineacions i golejadors:
CN Manresa Deyse: K Lenard, A Iranzo, A Blanco, A Vilarasau, D Ruiz, O Muns 1, C Sanz 4, D Dorado, C Andrés 1, M Bisbal 1, E Martinez 1, A Izquierdo 1, J López 3.
CN Sant Feliu: M Dominguez, C del Ojo, N Malagarriga, J Aguilar 2, A Gomez 2, N Arquero 1, J Fernandez 2, A Martinez, D Garcia, L A López, C Roman 1, E Endrino i G Zuñiga.