La FUB fa una opció de compra d'un solar de la zona universitària

per Redacció, 30 de gener de 2012 a les 15:23 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 30 de gener de 2012 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Imatge del solar sobre el que la FUB ha fet una opció de compra. Foto: FUB

La Fundació Universitària del Bages (FUB) ha formalitzat una opció de compra per a una finca de 1.679,87 m2 situada al carrer Ramon d'Iglésies, números 10-12, cantonada amb el carrer Ramon Saera, números 11-13. Aquesta opció s'allargarà des d'ara i fins al novembre de 2015. Durant aquest període, la institució universitària podrà disposar-ne segons el seu criteri i planificar els usos futurs que vol donar-li. La prima d'opció és de 300.000€ més IVA. Aquesta quantitat es deduirà del preu total de la venda, si s'exerceix l'opció, a la fi del termini.


Aquesta operació assegura la disponibilitat d'espais per a futurs projectes vinculats a l'activitat universitària. Valentí Martínez, director general de la FUB, està convençut que "era una bona oportunitat que s'ha presentat ara i que calia aprofitar. Aquests terrenys ens han de permetre anar més enllà del present i planificar els futurs creixements. La proximitat del solar a la resta d'equipaments de la FUB ha estat clau en la decisió ja que pot contribuir a fer més visible la seva presència i a subratllar el seu rol com a pol de coneixement i d'atracció i retenció de talent a la ciutat".

 

Arxivat a:
Municipis, solar, fub
Participació