Obertes les inscripcions per al 4t Torneig de Carcassonne de la Llum

Redacció
30 de gener del 2012
Cartell del Troneig de Carcassonne de la Llum
Cartell del Troneig de Carcassonne de la Llum
Cartell del Troneig de Carcassonne de la Llum

Tothom qui vulgui ja es pot inscriure a la 4a edició del Torneig de Carcassonne de la Llum, que es farà el dijous 16 de febrer al Cafè Teatre La Peixera, en el marc de les Festes de la Llum de Manresa. La inscripció és gratuïta i es pot fer a través de l'adreça electrònica [email protected] .

Una de les novetats d'aquest any és la incorporació d'una nova expansió –"El bisbe Galceran"- que se sumarà a "La misteriosa Llum" que ja s'ha vingut utilitzant els darrers anys. Totes dues expansions han estat creades pel Club del Joc del CAE i tenen com a finalitat modificar el curs de les partides tot ambientant el joc amb els fets i els personatges del misteri de la Llum de Manresa.

Per al torneig s'utilitzarà el sistema suís de competició, amb tres rondes, un sistema que afavoreix que els jugadors sempre juguin amb altres jugadors amb puntuacions similars. A les 9 del vespre es confirmaran les inscripcions i es farà el sorteig de la 1a ronda de partides i a 2/4 de 10 del vespre s'iniciaran les partides.

Per donar més ambient, es recomana als jugadors venir vestits de l'època medieval. Entre els participants disfressats es farà un sorteig de jocs. DEVIR, l'empresa distribuïdora del joc a l'estat espanyol, col·labora en el torneig aportant jocs per fer les partides i jocs per als guanyadors i per al sorteig.

El Carcassonne és un joc de taula ambientat a l'època medieval en el qual es jugadors han de col·locar estratègicament les seves peces per poder controlar ciutats, camins, monestirs i camps. A mesura que es va jugant es va creant el tauler de joc a partir de les peces que cada jugador hi va col·locant. El resultat de la partida és incert fins al final quan el darrer recompte de punts pot fer variar notablement les puntuacions obtingudes fins aquell moment.

Des del Club del Joc del CAE es convida a tothom qui vulgui aprendre el joc o a millorar-ne la tècnica a participar a les sessions de les Nits de Joc que encara hi ha programades abans del torneig. Tots els dijous, a partir de 2/4 de 10 del vespre i fins passada la mitjanit, el cafè teatre La Peixera es converteix en un punt de trobada per als amants del jocs de taula.

Podeu trobar més informació al web del CAE www.elcae.org .