Cara i creu del waterpolo manresà a Ceuta

El Deyse Manresa aguanta mig partit però acaba caient amb el CN Caballa per 17-11. Les noies en canvi surten victorioses de a mateixa piscina per 7-9

29 de gener del 2012

El CN Manresa Deyse va oferir en el seu desplaçament a la ciutat autònoma de Ceuta del nord del continent Africà, bon joc i igualtat en el marcador mentre físicament van poder mantenir el ritme. Els nou jugadors amb que es va desplaçar l'equip de Jordi López, van pagar el pas dels minuts davant un rival potent i animat pel seu públic. El cansament del viatge acumulat als nervis per si podien tornar a Manresa després del matx,. Doncs, el vol de tornada des de Màlaga era amb Spanair va fer que les circumstàncies fossin força adverses. El primer quart va ser pels bagencs, que amb joc ordenat i una bona defensa sabien com contrarestar el potencial físic dels locals. L'encert cara a gol va permetre arribar a la meitat del matx amb empat en el lluminós.

Després, amb un cadet i quatre juvenils en les files manresanes, el partit es va fer llarg, però no van deixar mai d'oferir una digna resistència que no va permetre mantenir la lluita pels punts.

Arbitres Juan Caceres i Cèsar Lara. Van assenyalar sis exclusions i un penal a jugadors ceutins per quatre i un penal als manresans.

2-3, 5-4, 4-1, 6-3. CN Caballa 17 - Deyse 11
Alineacions i golejadors:
CN Caballa de Ceuta: A Villada, A Dorado 1, A Campos, J Barreiro 4, JR León 2, MA Molina 4, A Aguilar, M Ortega, JM Martinez 3, JL Arostegui 2, I Abdelasan, F Molina 1.
De les quatre superioritats de que van disposar, gracies a la bona defensa manresans, només en va pujar una al marcador, van transformar el penal de que van disposar.
CN Manresa Deyse: K Lenard, A Iranzo 1, A Vilarasau, D Ruiz 1, O Muns 1, C Sanz 5, M Bisbal 1, E Martinez, J López 2.
Van disposar de sis superioritats de les quals dues es van convertir en gol. També van convertir la pena màxima que els col·legiats els van concedir.

Victòria important a domicili
Les noies de Carles Sanz van saber jugar a les nordafricanes del CN Caballa en el partit que les enfrontava i que es va convertir en una lluita estratègica dels tècnics, amb domini de les defenses, ambdues en zona i protagonisme especial de la portera manresana Anna Vila, realment extraordinària.

El partit va estar molt anivellat, això si, després del primer quart, que a pesar de l'empat a dos final, van portat sempre la davantera les jugadores locals, desprès les de Carles Sanz van agafar el domini del marcador, jugant sense preses i assegurant cada jugada. Va ser el triomf de l'ordre, fent pensar en un equip veterà en lloc de la joventut que atresora el set bagenc.

Victòria de mèrit que consolida el treball de l'equip. La bona defensa va aconseguir que les locals no aconseguissin convertir en gol cap de les cinc superioritats de que van disposar, mentre que les visitants van fer dos gols en superioritat.