Restriccions a l'enllaç entre l'eix Transversal i el del Llobregat

Han començat aquest dimecres i seran de dues fases de sis mesos cadascuna

Redacció
25 de gener del 2012

Les obres per a desdoblar l'Eix Transversal (C-25) comporten a partir d'avui restriccions de trànsit en l'enllaç amb l'Eix del Llobregat (C-16) situat als municipis de Sallent i Sant Fruitós de Bages. En concret, els treballs per adaptar aquest enllaç requeriran la reducció dels carrils disponibles a la calçada i el tancament de diversos ramals de connexió de l'enllaç, amb el desviament consegüent dels vehicles per itineraris alternatius. Les restriccions es duran a terme en dues fases, d'uns 6 mesos cadascuna.
 
Pel que fa a la primera fase, que s'inicia demà, les afectacions al trànsit consistiran en:

  • A la calçada de la C-25. En aquest punt, la C-25 compta amb dues calçades, una per sentit, de dos carrils cadascuna. Els treballs comportaran el tancament d'un tram de la calçada sentit Girona – Lleida, de manera que tot el trànsit es vehicularà per la calçada Lleida – Girona.
  • Moviments de l'enllaç. Aquests són els moviments afectats i els itineraris alternatius corresponents:
    • El trànsit que vingui de Girona per la C-25 i es vulgui dirigir cap a Barcelona per la C-16 haurà de sortir a la C-16 en sentit Berga i, fer el canvi de sentit a la sortida 59.
    • El trànsit que vingui de la C-16 des de Barcelona i es vulgui incorporar a la C-25 cap a Lleida haurà d'accedir-hi per la sortida següent (sortida 59) i fer el canvi de sentit.
    • El trànsit procedent de Lleida per la C-25 que vulgui accedir a la C-16 cap a Berga tindrà dos itineraris alternatius possibles:
      • Utilitzar la sortida anterior fins arribar a la C-16 sentit Berga passant per una zona industrial
      • Accedir a la C-16 sentit Barcelona i fer un canvi de sentit a la sortida següent.

Un cop conclosa aquesta primera fase, s'iniciarà la segona, amb noves afectacions, que s'anunciaran oportunament.