Meritxell Obiols serà al lliurament de diplomes del mètode Kumon

Redacció
25 de gener del 2012
La 'coach' Meritxell Obiols
La 'coach' Meritxell Obiols
La 'coach' Meritxell Obiols

Prop de vuitanta nens i nenes d'entre 3 i 16 anys estudiants del mètode Kumon participaran aquest dissabte en la festa que se celebrarà a la FUB i en què se'ls lliuraran els diplomes acreditatius de la formació rebuda. La Festa Kumon començarà a les 10.45 del matí i, després d'una benvinguda a càrrec del director de la FUB, Valentí Martínez, els pares podran escoltar una xerrada a càrrec de la coach Meritxell Obiols, mentre els nens i nenes fan diferents tallers i jocs. La jornada es clourà amb una xocolatada. L'emprenedora i pedagoga Marta Rodés ha estat la responsable de portar el mètode Kumon a Manresa, que ofereix als nens i nenes una manera avançada d'aprendre matemàtiques i lectura.

Meritxell Obiols és doctora en Ciències de l'Educació i coach especialista en coaching professional/executiu, coaching d'equips i coaching esportiu. Ha impartit coaching i formació a grans empreses com La Caixa, Heineken o Procter & Gamble, a més d'administracions com Ajuntaments, la Diputació de Barcelona o la Generalitat de Catalunya i institucions de l'àmbit educatiu. A nivell individual, ha estat la responsable d'acompanyar, a través del coaching, les carreres professionals d'executius, esportistes i professionals de diferents àmbits.

El coaching és una metodologia que permet a la persona que el fa desenvolupar-se professional i personalment i ajudar-la a assolir els seus objectius a través de prendre consciència del propi potencial i enfocar-lo cap a obtenir millors resultats i incrementar el benestar personal. En la festa Kumon d'aquest dissabte, Obiols parlarà als pares sobre si és bo que els seus fills superin el nivell escolar.
 
El mètode Kumon
Kumon és un mètode per a l'aprenentatge de les matemàtiques i la lectura que va néixer al Japó als anys vuitanta, fruit de l'experiència del professor Toru Kumon en l'educació del seu fill. Avui, el segueixen a tot el món més de 4 milions de nens. El mètode està enfocat a l'obtenció de resultats a llarg termini oferint una atenció individualitzada i uns exercicis específics que s'han de seguir cada dia.