La bagenca Trackers instal·la 4,6 Mw a Califòrnia

Està previst que Trackers Feina SL augmenti el subministrament de seguidors als Estats Units

per Redacció, 19 de gener de 2012 a les 13:51 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 19 de gener de 2012 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La bagenca Trackers subministra 4,6 Mw a Califòrnia. Foto: Trackers

L'empresa Trackers Feina SL, de Sant Martí de Torroella, en col·laboració amb la seva afiliada americana OPEL Solar, ha subministrat els seguidors solars per a dues plantes de 2,3 Mw cadascuna, totalitzant 4,6 MW, al sud de Califòrnia. En aquest cas són seguidors d'un eix, que donaran a la planta un rendiment 25% superior que amb panells fixos a un cost gairebé igual.


L'operació s'ha realitzat a través de l'empresa sòcia que Trackers Feina té a Nord Amèrica, OPEL Solar inc. La major part dels seguidors estan construïts per OPEL inc. sota llicència de Trackers Feina SL adaptant-se a les normatives americanes. Els seguidors són del model TF-850 (amb una capacitat de 850 peus quadrats). La resta està subministrat per l'empresa bagenca.

El lliurament del primer camp es va completar al setembre per a una instal·lació de 2,32 MW en Palmdale, Califòrnia, el segon projecte està situat en 29 Palms, al desert de Mojave, i el lliurament dels seguidors TF-850 s'ha completat recentment amb els altres 2,27 MW.

Està previst que Trackers Feina SL augmenti el subministrament de seguidors als Estats Units, a causa de la gran fiabilitat i baix preu que ofereixen aquests seguidors, i també al creixement d'aquest mercat.

Trackers Feina SL és el fabricant de seguidors més veterà del sud d'Europa. Fa seguidors d'un eix, de dos eixos i de concentració fotovoltaica, de la qual n’és líder mundial. Actualment, al voltant del 95% de la seva producció es destina a l'exportació a uns 50 països.

 

Participació