Classe Magistral de Sala Martin a l'Escola Pia de Moià

Els alumnes de 6è han pogut gaudir d'una xerrada a càrrec del Economista

per CIC Moià, 18 de gener de 2012 a les 17:03 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 18 de gener de 2012 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Xavier Sala Martin dirigint-se als alumnes de l'Escola Pia de Moià. Foto: CIC Moià

A l'Escola Pia de Moià tenen per costum convidar a pares o familiars dels alumnes a explicar els seus oficis, a visitar empreses del Moianès i col·laborar amb institucions del poble. Aquest curs aprofitant que tenen el nebot del Xavier Sala Martin a la classe de sisè que es va oferir a venir a aclarir als seus alumnes una sèrie d'interrogants que es fan els nens i les nenes, aquest dimecres ha complert el seu compromís. Com ha sorgit aquesta crisi? Per què hi ha crisi? Per què es parla de retallades?


Al mateix temps l'Escola Pia va creure que no havia de ser una xerrada exclusiva i per això han obert les portes als alumnes de les altres escoles de Moià: els alumnes de 6è de l'Escola Josep Orriols i Roca i els alumnes de 1r d'ESO de d'institut. En total uns dos-cents alumnes que han seguit una lliçó magistral molt entenedora. Al final els alumnes han pogut participar fent les seves preguntes.

 

Participació