La UEC de Manresa, al programa «L'aprenent» de TV3

Serà aquest diumenge a partir de les 20.25h

Redacció
14 de gener del 2012

El proper diumenge a les 20.25h el programa de TV3 "L'aprenent" de Llucià Ferrer explicarà quina és la tasca que es fa en una Escola d'Educació Compartida (UEC). En concret el programa explicarà com s'adapta el protagonista del programa, Llucià Ferrer, a treballar a la UEC "la Clau" de Manresa, que està situada a la Font del Capellans i que està gestionada per la Xarxa Gedi.

Per tal de garantir l'atenció educativa necessària a l'alumnat amb necessitats educatives especials derivades de la inadaptació al medi escolar en els centres que imparteixen educació secundària obligatòria, de manera excepcional alguns d'aquests alumnes poden seguir part dels ensenyaments corresponents a aquesta etapa en unitats d'escolarització compartida (UEC), on se'ls ofereixen activitats específiques adaptades a les seves necessitats.

Gràcies al programa es tindrà l'oportunitat de conèixer un treball que sovint és molt sord, però que resulta imprescindible. Es coneixerà també la bona tasca que dia a dia, de manera incansable, duen a terme els educadors d'aquest servei a Manresa.