Manresa debatrà el copagament sanitari

La Plataforma en Defensa de la Sanitat Pública al Bages l'organitza pel divendres, 20 de gener

Redacció
12 de gener del 2012

La Plataforma en Defensa de la Sanitat Pública al Bages organitza per al proper divendres 20 de gener a dos quarts de vuit del vespre i a la Sala d'Actes del Casino de Manresa un debat entorn el copagament sanitari.

Per a la Plataforma, en un moment en què el govern de la Generalitat apunta el copagament com a possible mesura per eixugar dèficit, és important i necessari oferir espais de reflexió i debat.

El debat organitzat per la Plataforma comptarà amb favorables i detractors del copagament així com amb un analista en polìtiques públiques, el manresà Ramon Canal, que oferirà una introducció sobre els diferents models aplicats en el context europeu.

El debat, serà moderat pel periodista de Manresainfo.cat Quico Sallés, i comptarà amb la participació de Toni Tuà (Centre d'Anàlisi de Programes Sanitaris), Toni Barberà (Dempeu per la Salut Pública) Miquel Reguant (conegut metge bagenc i membre de Fòrum Català d'Atenció Primària), Andreu Segura (professor UPF i expert en salut pública) i Jorge Lambea (director financer).

Per tal d'oferir un debat amb totes les parts la Plataforma en Defensa de la Sanitat Pública va convidar al conseller Boi Ruiz així com a diversos dirigents del Departament de Salut, dels que no s'ha obtingut resposta.