Programada una 2a representació de «Cançó d'amor i de guerra»

Redacció
04 de gener del 2012
'Cançó d'amor i de guerra' es podrà veure dues vegades al Kursaal.
'Cançó d'amor i de guerra' es podrà veure dues vegades al Kursaal. | Promocional
'Cançó d'amor i de guerra' es podrà veure dues vegades al Kursaal. Foto: Promocional

A partir de demà dimecres es posaran a al venda les entrades de la segona funció de la sarsualea catalana "Cançó d'amor i de guerra", després de la bona marxa de la venda d'entrades de la funció programada per al diumenge, 4 de març a les 6 de la tarda. Així, hi haurà una segona sessió de l'obra el dissabte 3 de març a les 6 de la tarda a la sala gran del Kursaal. El preu de les entrades és de 25 euros, 20 per als majors de 65 anys i amb el Carnet Galliner.

La popular sarsuela catalana "Cançó d'amor i de guerra", amb música del compositor valencià Rafael Martínez Valls i llibret de Lluís Capdevila i Víctor Mora es representarà al Kursaal en versió íntegra, fet molt poc habitual. Ambientada l'any 1793 enmig dels convulsos anys de la revolució francesa i amb una història d'amor com a excusa, ens endinsa en un món en canvi constant i té en el clam a la llibertat el seu fil conductor.

El Kursaal tornarà a acollir, doncs, una nova versió d'aquesta sarsuela que tantes vegades, en tota la història d'aquest teatre, ha vist representar.

Aquesta primera setmana de l'any, els horaris de les taquilles del Kursaal amplien el seu horari habitual (de 18h a 21 h) i obriran també els matins d'11 a 13h del migdia.