De Castellbell i campions de Catalunya de Reining

En el Campionat de Catalunya que es va disputar a les instal·lacions de Natural Hipic de Castellbell i el Vilar

Redacció
19 de desembre del 2011
Les instal·lacions de Natural Hipic de Castellbell i el Vilar van acollir el Campionat de Catalunya de reining.
Les instal·lacions de Natural Hipic de Castellbell i el Vilar van acollir el Campionat de Catalunya de reining. | NHCV
Les instal·lacions de Natural Hipic de Castellbell i el Vilar van acollir el Campionat de Catalunya de reining. Foto: NHCV

Aquest passat cap de semana es van celebrar en les instal·lacions de Natural Hipic de Castellbell i el Vilar les finals del Campionat de Catalunya de Horsemanship i Reining 2011. Aquestes dues disciplines de Doma Western són, junt a les de treball amb bestiar, les reconegudes per la Federació com les oficials a Catalunya.

En Horsemanship, que és la base de la equitació western, els veïns de Castellbell y el Vilar Juan Araquistain i el seu fill Juan Araquistain Jr. es van fer amb el primer lloc en les categories absoluta i joves genets.

El mateix va passar en la disciplina de Reining, única reconeguda com a oficial dins de l'equitació western per la Federació Eqüestre Internacional. Els Araquistain van repetir el triomf en aquesta disciplina en les seves respectives categories proclamant-se Campions de Catalunya per a tancar un any en què també havien estat campions d'Espanya.