Els clients de Semen Cardona triomfen als Porc d'Or

Redacció
15 de desembre del 2011
Premis Porc d'Or 2011.
Premis Porc d'Or 2011. | E2S
Premis Porc d'Or 2011. Foto: E2S

Semen Cardona ha aconseguir, un any més, als Porc d'Or 2011, lliurats a Lleida el passat 25 de novembre, fer guanyadors els seus clients. Els resultats obtinguts en la divuitena edició del certamen que reconeix l'excel·lència en el sector porcí de tot l'Estat van ser millors que mai: 10 de les 18 distincions se les van endur clients de l'empresa cardonina, entre elles el màxim guardó, el Porc d'Or de Diamant, atorgat a la granja El Sas (Candasnos, Osca).

De fet, aquesta explotació aragonesa també es va endur l'Or a la Productivitat Numèrica –garrins deslletats per truja productiva i any– i el Bronze en la categoria de Nascuts Vius –mitjana de garrins nascuts vius per part.

Nou rècord
Els Porc d'Or, organitzats anualment per l'IRTA (Institut d'Investigació i Tecnologia Agroalimentàries de la Generalitat de Catalunya), són els premis de referència en el sector de la producció porcina intensiva. Tradicionalment, els clients de Semen Cardona hi han tingut un paper destacat, però aquest any han batut un nou rècord.

Per a Semen Cardona, els resultats dels Porc d'Or han estat una gran notícia, que confirma el bon treball desenvolupat en la línia d'incrementar els índexs d'efectivitat, sanitat i fecunditat del seu producte.

Els clients de Semen Cardona han tingut una gran competència: han hagut de disputar-se els guardons amb un total de 660 granges de tot Espanya, d'entre les quals hi havia 77 finalistes. La comunitat autònoma amb més premiats ha estat Catalunya, seguida de molt a prop per l'Aragó.

Arxivat a