El bon temps omple la Fira del Tió de Moià

En el transcurs de la fira s'ha inaugurat l'exposició de diorames

CIC Moià
11 de desembre del 2011
La Fira del Tió ha tingut un degoteig constant de visitants.
La Fira del Tió ha tingut un degoteig constant de visitants. | CIC Moià
La Fira del Tió ha tingut un degoteig constant de visitants. Foto: CIC Moià

Aquest diumenge Moià ha gaudit amb la tercera edició de la Fira del Tió. Gràcies al bon temps hi ha hagut molta més afluència de gent que altres anys que al llarg del dia han seguit les parades i paradetes en les que s'oferia gran quantitat de productes artesanals relacionats amb les festes nadalenques.

A més, durant tot el dia i ha hagut la recollida solidària d'aliments que amb el eslògan "Alimentem el Tió" ha recollit oli, sucre, llegums i cereals. Al migdia hi ha hagut l'actuació dels Gegants i els Bastoners en el recinte de la Fira, així com una cercavila pel centre de Moià.

A la carpa "Units per la fam" s'ha donat informació de la campanya pels països de la banya d'Àfrica i d'entitats de solidaritat. S'ha fet projecció de documentals i recollida de donatius i també s'ha tastat el caldo de Nadal, cuit in situ. Al migdia també els voluntaris de Creu Roja Moianès han fet diferents demostracions de les seves activitats.

L'ambientació musical en l'entorn de la Fira ha anat a càrrec dels alumnes i la coral de l'Escola Municipal de Música.

La Fira del Tió també ha tingut la inauguració de l’exposició de diorames que es podrà visitar fins el 8 de gener a la plaça Sant Sebastià, 5, de Moià. Els horaris són de 5 a 8 del vespre els dissabtes i vigílies i d'11 a 2 del migdia i de 5 a 8 del vespre, els diumenges i festius.

Arxivat a