Arriba la Fira del Tió de Moià aquest diumenge

La Fira va acompanyada de la campanya "Units per la fam" que conscienciarà sobre la situació a Somàlia i Etiòpia i recollirà aliments per a les famílies més necessitades

Redacció
06 de desembre del 2011
La Fira del Tió de Moià a primera hora d'aquest diumenge.
La Fira del Tió de Moià a primera hora d'aquest diumenge. | CIC Moià
Imatge d'arxiu de la Fira del Tió de l'any passat. Foto: CIC Moià

Aquest diumenge arriba la Fira del Tió a Moià amb tota una jornada d'activitats per a les aficions més diverses. La plaça Sant Sebastià acollirà la campanya "Units per la fam" que presentarà el projecte solidari per al 2012 i repartirà caldo a tothom qui s'hi acosti. En el mateix espai es farà una recollida solidària d'aliments sota el lema "Alimentem el tió amb sucre, oli, llegums i cereals". A banda, la campanya tindrà un programa propi per a tota la jornada.

Al migdia, la Fira del Tió acollirà l'actuació dels gegants i bastoners de Moià al recinte de la fira, i durant tot el dia es podrà veure l'exposició de diorames dels Pessebristes de Moià que romandrà oberta tots els dissabtes i festius fins el 8 de gener. Així mateix, durant tot el matí i fins a les 2 del migdia també tindrà lloc una trobada de col·leccionistes de plaques de cava. Durant tot el dia hi haurà servei d'entrepans.

Programa de la Fira del Tió

Programa de 'Units per la fam'

Arxivat a