Dos ferits en el xoc de dos camions a la C-25

La causa més probable de l'accident és que el camioner que ha quedat ferit greu s'hagi adormit

ACN
02 de desembre del 2011
El camió que ha quedat més afectat transportava gàbies d'animals buides.
El camió que ha quedat més afectat transportava gàbies d'animals buides. | Mar Martí
El camió que ha quedat més afectat transportava gàbies d'animals buides. Foto: Mar Martí

Un conductor ferit greu i l'altre ferit lleu, tots dos traslladats pel Sistema d'Emergències Mèdiques a l'hospital de Manresa. Aquest és el balanç de l'accident que ha tingut lloc aquest divendres a un quart de vuit del matí al quilòmetre 142 de la carretera C-25, l'Eix Transversal, en terme municipal de Sant Fruitós de Bages. L'ACN ha pogut saber que la causa més probable de l'accident és que el conductor que ha quedat ferit greu s'hagi adormit al volant. El camió d'aquest conductor, que transportava gàbies de bestiar buides, ha xocat contra el que circulava en sentit contrari, que ha bolcat. El conductor d'aquest segon vehicle, que duia gra, ha quedat ferit lleu.

El sinistre ha obligat a tallar durant prop de dues hores la carretera en el punt de l'accident. Després dels minuts inicials els Mossos d'Esquadra han començat a desviar el trànsit per les sortides cap a Cabrianes, en sentit Girona, i Artés, en sentit Lleida

Cinc dotacions dels Bombers han hagut d'actuar al lloc dels fets, i han hagut de fer tasques d'excarceració per rescatar el conductor que ha resultat ferit greu.

Dues hores després de l'accident, cap a les 9.10 h, s'ha pogut obrir el carril en sentit Lleida, de tal manera que només queda tallat el sentit Girona. Els conductors que circulen cap a aquesta banda continuen essent desviats per la sortida de Cabrianes.