Ampans presenta el seu calendari més participat

La sala Silenci ha acollit aquest dijous la presentació amb la presència del Conseller d'Interior, Felip Puig

Redacció
02 de desembre del 2011
Valentí Junyent dirigint-se als assistents, amb Felip Puig al seu costat.
Valentí Junyent dirigint-se als assistents, amb Felip Puig al seu costat. | AjM
Valentí Junyent dirigint-se als assistents, amb Felip Puig al seu costat. Foto: AjM

L'alcalde de Manresa, Valentí Junyent, ha assistit aquesta nit a la festa de presentació que Ampans ha organitzat a la sala Silenci per presentar el seu calendari solidari i que ha comptat amb l'assistència del conseller d'Interior, Felip Puig.

L'alcalde va felicitar Ampans per la iniciativa i va donar les gràcies "a tots els que d’una forma o altra han participat desinteressadament en l’elaboració d’aquest calendari". També es va mostrar satisfet pel suport institucional aconseguit i especialment per la presència del conseller d’Interior, Felip Puig, "un home que -com ja he dit en altres ocasions- està sempre al costat del territori i de la Catalunya central, i també de les iniciatives importants com la que avui estem presentant".

Valentí Junyent va afirmar que Ampans "és una entitat de la que tots els manresans ens sentim molt orgullosos per la feina que fa i el gran servei social que presta amb totes les seves activitats". Per això, com a alcalde de Manresa, va assegurar que l’Ajuntament "estarà molt implicat en els vostres projectes de futur que estiguin relacionats amb la nostra ciutat".

El conseller Felip Puig va tenir unes paraules molt emotives de reconeixement a totes les forces de seguretat, sanitàries i de protecció civil que han col·laborat en el calendari i que a l'inici de la festa van rebre un reconeixement per part d'Ampans.

Després dels parlaments del conseller, de l'alcalde, del president de l'IPA Bages, Josep Fuster; i del president d'Ampans, Maurici Casasayas; es van projectar les fotografies del calendari, mes a mes, i els dotze fotògrafs que en són els autors van pujar a l'escenari per rebre l'aplaudiment dels assistents.

Seguidament, es va projectar un audiovisual on es mostrava quatre nens d'Ampans assistien a un entrenament del FC Barcelona, parlaven amb alguns jugadors i amb el seu entrenador, Josep Guardiola, qu e feia una crida perquè es compri el calendari. També es va mostrar el procés de creació del calendari amb un altre vídeo.

La festa, que va ser presentada per l'home del temps de TV3 Dani Ramírez, es va completar amb diverses actuacions musicals i de màgia.