Nina emociona el Kursaal

La cantant va acomiadar els actes de la UBIC per commemorar els 700 anys de la Fira de Sant Andreu

Carles Piqué
02 de desembre del 2011
Nina, acompanyada de l'Orquestra Cadaqués, a l'escenari del Kursaal.
Nina, acompanyada de l'Orquestra Cadaqués, a l'escenari del Kursaal. | Jordi Preñanosa
Nina, acompanyada de l'Orquestra Cadaqués, a l'escenari del Kursaal. Foto: Jordi Preñanosa

Amb motiu del 700 aniversari de la Fira de Sant Andreu de Manresa, la Unió de Botiguers i Comerciants de Manresa (UBIC) ha organitzat el concert a càrrec de Nina acompanyada per l'Orquestra de Cadaqués.

Un recorregut per la història del gènere dels musicals, il·lustrat amb els temes més coneguts dels autors de referència, de la mà de l'ensemble de l'Orquestra de Cadaqués que en aquesta ocasió, va convidar a una de les cantants catalanes més reconegudes i una gran coneixedora d'aquest estil. La cantant Nina.

Una vetllada festiva i estimulant, que ha fet gaudir el públic assistent que, un cop finalitzat l'acte, ha valorat molt positivament aquesta iniciativa de la UBIC. No fa massa, la cantant Nina, ja va trepitjar l'escenari del Teatre Kursaal, acompanyada del grup d'Havaneres Port Bo.

Amb motiu dels 700 anys de la Fira de Sant Andreu, a part d'aquest concert de dijous, la UBIC ja va organitzar diferents actes durant la fira, com una actuació dels Trabucaires o la col·locació d'una placa commemorativa de l'aniversari.

El concert de Nina donava per finalitzats els actes de celebració de l'aniversari de la Fira de Sant Andreu de Manresa que s'acomiada fins l'any vinent.


Nina i l'Orquestra de Cadaqués, al Kursaal. Vídeo: Carles Piqué