Canvis al Bus per la Fira de Sant Andreu

Afecta tant al transport urbà com a l'interurbà

Redacció
23 de novembre del 2011

Amb motiu de la celebració de la Fira de Sant Andreu i els canvis de trànsit previstos per la Policia Local, el servei de transport públic de Manresa es veurà afectat de la forma següent:

Transport Públic Urbà
Dissabte 26 de novembre (a partir de les 17h)
Línia 1 La Balconada
Es desviarà el recorregut a la Ctra. de Vic per accedir al carrer Gaudí, Viladordis, St. Cristòfol i Maria Aurèlia Capmany, continuant el seu recorregut habitual pel carrer St. Blai.

Parades suprimides: Foneria, Roger de Flor, C.C. Joan Amades.
Parades habilitades: Gaudí i Mercat Sgda. Família.

Diumenge 27 de novembre
Línia F Festius
El recorregut Balconada - Font es desviarà a la Ctra. de Vic per accedir al carrer Gaudí, Viladordis, St. Cristòfol i Maria Aurèlia Capmany, continuant el seu recorregut habitual pel carrer St. Blai.

Parades suprimides: Foneria, Roger de Flor i C.C. Joan Amades.
Parades habilitades: Gaudí, Mercat Sgda. Família.

El recorregut Mion - La Parada variarà el seu itinerari a la Ctra. de Santpedor per accedir a l'Av. de les Bases de Manresa, Barcelona, Bruc, Era de l'Esquerra, Ctra. de Cardona i Muralla seguint el recorregut habitual en direcció a la Balconada.

Parades suprimides: Valentí Almirall, Pl. Mallorca, Est. Bus – Ctra. Santpedor, Ben Plantada, Pl. Espanya i Guimerà.
Parades habilitades: La Creu, Institut Lacetània, C. Hospitalari, Ginjoler, Bruc i Era Esquerra.

Així, els usuaris de Pl. Espanya es podran desplaçar a la parada de Ginjoler i els del carrer Guimerà a la parada Mercat de Puigmercadal, en direcció Balconada, i a la parada Plaça Sant Domènec en direcció a la Parada.

A les parades afectades així com a l’interior dels vehicles s'hi col·locaran rètols de forma molt visible per tal d’informar dels canvis.

Transport Públic Interurbà
Pel que fa al transport públic interurbà, la parada de la Pl. Espanya, restarà suprimida el dissabte 26 de novembre a partir de les 17 hores i el diumenge 27 tot el dia.

Per aquest motiu, totes les línies regulars que hi realitzen parada habitual durant aquests dies només tindran parada a l'Estació d’autobusos.