El Deyse aconsegueix la seva primera victòria

19 de novembre del 2011
Els manresans ja saben què és guanyar aquesta temporada.
Els manresans ja saben què és guanyar aquesta temporada. | CNM
Els manresans ja saben què és guanyar aquesta temporada. Foto: CNM

El Deyse va sumar els seus primers punts de la temporada davant un rival que es va mostrar més fort i compacte del que la seva classificació indica. L'inici del matx va ser desconcertant pels locals, doncs, en tres minuts els navarresos s'havien situat 0-3 i penal al seu favor. La pena màxima no va estar transformada i va canviar la inèrcia del matx, doncs, Marc Bisbal en llançament llunyà i Carles Sanz de pena màxima apropaven als de Jordi López fins a 3-2 en el marcador. Un nou gol visitant a un minut escàs de la finalització del primer quart va fer que s'arribés a la fi dels primers vuit minuts amb 2-4 en el lluminós. El segon quart seguí el guió previst abans de l'inici, cert domini local que servi per arribar a la meitat del partit amb empat a quatre gols en el marcador, amb gols de Carles Sanz de penal i Marc Bisbal. Això si desaprofitant una superioritat a manca de 30 segons que podia haver donat la primera avantatge pels del Deyse. No va ser així però no va tardar i Alex Izquierdo en superioritat anotava el 5-4, i feia que els visitants anessin a remolc en el marcador, empats a cinc, a sis i a set gols, anotats els locals per Oriol Muns i Carles Sanz, que feien s'arribés empatats al quart decisiu pel matx.

Eloi Martinez, en superioritat i Carles Sanz en jugada individual posaven el 9-7 en el marcador que semblava sentenciar la sort del matx, però els pamplonesos no estaven d'acord i van aportar lluita i emoció al matx empatant a nou gols a manca de 3.42. El tercer gol de Marc Bisbal 25 segons després posava el que seria resultat definitiu no sense ensurts, com una gran aturada de Kevin Lenard amb un jugador visitant sol davant seu.

En resum millora de l'equip i uns punts que han de donar confiança a un equip en formació.

Arbitratge a càrrec de David Domínguez i Roberto
López que sancionares cinc exclusions i un penal a jugadors bagencs per set exclusions i dos penals pels d'Iruña.

Parcials: 2-4, 2-0, 3-3, 3-2.
Alineacions i golejadors:
CN Manresa : K Lenard, A Iranzo, E Casasayas, A Vilarasau, D Ruiz, O Muns 1, C Sanz 4, A Blanco, C Andrés, M Bisbal 3, E Martinez 1 i A Izquierdo.
UPNA 98-02: J Larrea, I Salinas, P Guerrero, I Eguinoa, A Zamarbide, A Garcia 1, I Tainta, M Soler 1, J Esteban 3, J Eguilaz, I Maiza 2, J Marcen 2 G Casla.