Torna el sopar - taller de gintònics del Maïami

L'activitat serà el divendres 25 de novembre i inclourà una degustació de tapes

Redacció
16 de novembre del 2011

El Maïami Nit Mar es consolida aquesta tardor com un espai ideal al centre de Manresa per sopar unes tapes de qualitat i fer la primera copa. En aquest sentit, el divendres 25 de novembre aquest cèntric establiment recupera l'activitat de tardor-hivern amb un sopar-taller que descobrirà tots els secrets per fer un bon gintònic. El públic està convocat a dos quarts de 10 del vespre per endinsar-se en un món de sabors i sensacions per conèixer com preparar aquest còctel.

La proposta està pensada per a totes aquelles persones que vulguin passar una bona estona i aprendre a preparar aquest còctel que viu un autèntic boom en l'actualitat. La sessió comptarà amb la presència d'un cocteler professional que prepararà els combinats amb ginebres prèmium. El taller anirà acompanyat d'un sopar que oferirà una selecció de tapes. Es podran provar les braves del Maïami, pop al pil pil de cigrons, enfilall de llagostins amb romesco lleuger i un dau de chuleton amb melmelada de tomàquet i reducció de Mòdena, entre d'altres propostes. El menú es completarà amb unes postres amb brownie de xocolata, gelat de vainilla i salsa de cafè i crocant d'ametlla.

El sopar-taller inclou un petit obsequi gentilesa de Regals Rubiralta i té un preu de 25 euros. Les inscripcions estan obertes i s'han de fer a través del telèfon 93 876 91 61 o bé al correu electrònic [email protected]. Les propostes al Maïami Nit Bar continuaran durant les properes setmanes. Al gener es farà un taller divertit de vodkatònic vs gintònic.