Aturats els trens entre Manresa i Calaf

Un tren de la la línia R12 ha hagut de recular fins a Manresa a causa d'un despreniment, des d'on s'ha habilitat un servei d'autobusos

ACN
16 de novembre del 2011

Un despreniment de pedres sobre la via del tren al seu pas per Aguilar de Segarra obliga a tallar la circulació a l'R12 entre Manresa i Calaf, servei que se supleix amb autobusos, des de tres quarts d'onze del matí. Segons Protecció Civil, que ha activat l'alerta del pla Ferrocat per l'incident, un tren que feia el trajecte fins a Lleida s'ha vist obligat a aturar el recorregut i a recular fins a l'estació de Manresa, des d'on els passatgers continuaran el viatge amb autobús.

Segons informa Renfe, un autobús directe entre les estacions de Manresa i Calaf i un altre autobús que efectuarà parada a totes les estacions del recorregut supliran el servei de trens mentre es neteja la via.

Els trens afectats pel tall de circulació són el que sortia de l'Hospitalet a les 7.54 h i arribava a Lleida a les 11.29 h. S'ha aturat a l'estació d'Aguilar de Segarra.

També ha resultat afectat el tren que sortia de Lleida a les 8.52h i que havia d'arribar a l'Hospitalet a les 12.20 h. Ha quedat aturat a l'estació de Calaf.