El Deyse encadena la 4a derrota consecutiva

En aquesta ocasió en la piscina del CN Túria. Les noies també perden, a Girona, en el seu debut a la lliga

13 de novembre del 2011

El Deyse va encadenar una quarta derrota consecutiva en la seva visita a les terres valencianes. El B del Túria semblava una bona oportunitat per a sumar els primers punts en aquesta lliga, però no va ser així. Només en el gol inicial del partit, de penalti transformat per Carles Sanz, van portar la davantera els manresans. Els locals van donar la volta amb dos gols d'Antonio Almagro.

En el segon quart els atacs es van imposar de manera clara a les defenses i els valencians van aconseguir una victòria parcial de 5-3, que feia que el marcador s'eixamplés fins a 7-4 a la meitat del matx, després de dos empats a dos gols i tres gols anotats per Marc Bisbal i Carles Sanz, autor també del que significava el 6-4 a menys de 30 segons per l'equador del matx.

L'equip no funcionava de manera que poguessin aspirar als punts i a pesar d'ajustar la defensa no van aconseguir imposar-se en el parcial, que també es van apuntar els de casa ara per 2-1, el gol bagenc també obra de marc Bisbal en superioritat. Amb 9-5 s'entrà en el darrer període de 8 minuts, quart que fou l'únic en que s'imposaren els de Jordi López, que en la seva ànsia de lluitar pel matx arribaren a situar-se a només dos gols de Carles Sanz i un de Marc Bisbal, els únics anotadors del Deyse en aquest partit. Només va ser un miratge, doncs 13 segons després els valencians anotaven el 11-8 que sentenciava el matx amb només 3.38 pel xiulet final. El 12-9 final feia justícia a el treball d'un equip amb més esperit que els manresans.

Situació complicada pels de Jordi López, que han de buscar la reacció en l'equilibri de joventut i veterania, doncs, els que porten més partits a la seva esquena han d'ajudar a que els joves facin el salt i es sentin en condicions d'aportar coses a l'equip i no mantenir el seu paper d'actors secundaris. Només el porter Kevin Lenard, mostra una petita part de les seves possibilitats que la resta tot i tenir-les encara no sap posar en joc.

Arbitratge a càrrec de J Padilla i JM Camús que van assenyalar set exclusions i cinc penaltis als jugadors locals, per nou exclusions i dos penaltis als jugadors visitants.

Alineacions i golejadors:
CN Túria B: F Valdivieso, F Millán 1, S Hernandis, R Olmos 1, J Albarrán, R Campaña, J Aicat, M Larios 1, A Almagro 3, T Sabater, S Bofill 4, V Furió 1, C Poveda 1.
CN Manresa:K Lenard, A Iranzo, E Casasayas, A Vilarasau, O Muns, C Sanz 6, A Blanco, C Andrés, M Bisbal 3, E Martínez, J López.
Parcials : 2-1, 5-3, 2-1 i 3-4.

Les noies debuten en lliga perdent 10 a 7 a Girona
El debut del femení del CN Manresa femení en aquesta temporada va estar marcat per un mal primer quart en el que les gironines es van imposar per un 5-0 que feia presagiar una amplia derrota de l'equip que ahir dirigia Gaspar Ventura.

Sense haver jugat cap partit de pretemporada les bagenques amb notables baixes de l'equip de la temporada passada havien de trobar-se com a conjunt. La seva reacció, amb una gran Anna Vila sota els pals, les va permetre ajustar el marcador fins a un 5-4 esperançador a manca de 52 segons per a la finalització del segon període, però dos errades van fer que les locals arribessin a la meitat del partit amb 7-4 en el marcador i respiressin alliberades davant el canvi de decoració del matx. Els gols bagencs anotats en aquest segon quart obra de Carla Fargas 2, Alba Casasayas i Anna Bisbal.

Nou parcial favorable a les manresanes en la represa després del descans de cinc minuts, amb gols des de la boia de Laia Muns i en superioritat de Mireia Izquierdo es situaven 7-6 en el marcador, de nou a un sol gol de diferencia, diferencia que es va eixamplar fins al 8-6 amb el que s'arribà als vuit minuts finals.

La curta plantilla bagenca va fer que el cansament pels minuts acumulats passessin factura en les forces de les seves jugadores i a pesar de la seva lluita se'ls escapés l'oportunitat de puntuar només per detalls i esser un equip novell. En aquest període anotaren per part manresana Anna Bisbal de pena màxima.

Arbitratge a càrrec de Roberto López i César Lara que van assenyalar vuit exclusions i dos penaltis a les jugadores locals dels quals les manresanes van convertir en gols superioritats i els dos penaltis, mentre les manresanes patien vuit exclusions i tres penaltis, dels que Anna Vila aturà dos, mentres que en inferioritat rebien només 3 gols.

GEIEG Fustes Moles: E Santos, I López 2, A Basieras 1, A Soler, C Baena, G Espinar, S Redondo 2, M Gacen, A Font, M Romo, M Escoda 5, C Vidal i A Mallarach.
CN Manresa: A Vila, M Requena, A Casasayas 1, A Martínez, L Muns 1, M Izquierdo 1, C Fargas 2, N Sala, A Bisbal 2, M Marcuello.
Parcials: 5-0, 2-4, 1-2 i 2-1.