Junyent aposta per una Manresa de trobada i debat

L'alcalde destaca la coincidència de diverses jornades a la ciutat i vol aprofitar la centralitat geogràfica de la ciutat per atraure més jornades

Redacció
10 de novembre del 2011

Manresa ha d'aprofitar la seva posició geogràfica, al centre de Catalunya, i els seus equipaments per convertir-se en un "punt de trobada i de debat" en l'àmbit territorial català. És un dels missatges que l'alcalde Valentí Junyent ha llençat aquesta tarda durant l'acte de cloenda de la segona Trobada de Polítics i Tècnics de Protecció Civil que s'ha celebrat al Palau Firal i en el qual també ha intervingut el conseller d'Interior, Felip Puig.

L'alcalde ha recordat la coincidència en el temps a la ciutat d'aquesta trobada, que va començar dilluns; de la jornada de polítiques locals de Joventut de la Diputació, que es va fer dimarts a la Sala Petita del Kursaal; i la propera celebració de les jornades de medicina de l'Esport al Museu de la Tècnica, per concloure que "això demostra la voluntat que tenim des de l'Ajuntament de continuar estan t en el mapa de Catalunya com un lloc cèntric i disposat a compartir tots els debats amb el territori".

Valentí Junyent s'ha adreçat al centenar llarg d'assistents a la trobada per dir-los que "espero que les conferències i totes les intervencions hagin estat molt profitoses i que ens permetin millorar els nostres serveis de protecció civil".

També ha volgut fer un reconeixement de l'esforç i el treball de tots els que han participat en l'organització de la trobada, amb la regidora de Seguretat Ciutadana, Olga Sánchez, i el responsable de Protecció Civil, Xavier Jovés, al capdavant.

Igualment, ha agraït la feina dels equips d'emergències, la Policia Local i els serveis municipals per la resposta que han tingut tant davant de l'aiguat del dijous passat com amb el simulacre d'incendi al túnel de Viladordis de la matinada de dimarts, dins de la trobada.