05 de novembre del 2011
Els manresans es van deixar soprendre pels sabedellencs.
Els manresans es van deixar soprendre pels sabedellencs. | CNM
Els manresans es van deixar soprendre pels sabedellencs. Foto: CNM

Mal partit del Deyse en el seu debut a casa, doncs, el CN Sabadell 2016, amb un equip jove però lluitador els superà en el marcador després de constants alternances en el seu domini.

L'inici del partit semblava que havia de portar als de Jordi López a la consecució dels primers tres punts de la lliga. Els visitants, amb menys experiència, es veien impotents per frenar l'atac local que amb pocs minuts se situà 2-0. Carles Sanz superava sempre als seus marcadors i tot semblava ben encarrilat. Un gol afortunat dels visitants tocant el pal i en el refús xocant contra el braç del porter local Kevin Lenard obria la llauna per part dels del Vallés. A partir d'aquell moment un intercanvi de gols fins a la fi del primer període amb un empat a quatre, després d'haver portat sempre la davantera en el lluminós els de casa.

El segon període va seguir pels mateixos derroters, però això sí, amb els visitants amb la davantera en el marcador. L'empat a set gols a la meitat del partit feia justícia a un partit sense amo i amb facilitats pels atacants per fer ampli el marcador final.

La represa després del descans de 5 minuts per canviar de camp no serví per a millorar les coses pels bagencs que continuaren a remolc en el marcador i amb jugadors claus com Carles Sanz i Carles Andrés amenaçats per la tercera exclusió, la qual cosa va fer que el tècnic del Deyse els protegís en la banqueta esperant els minuts decisius. Amb aixó el parcial d'aquest tercer període va ser més curt: 1-2 , que feia que els visitants entressin amb avantatge als darrers vuit minuts de joc.

Tots els gols que no s'anotaren en el tercer període es van anotar en el quart i definitiu i distribuïts de manera estranya, ja que els de Sabadell s'escaparen de manera que semblava decisiva fins a 10-13, però encara tingueren forces els de Jordi López per a posar-se a un sol gol 12-13 i donar la sensació de que eren capaços de guanyar. No va ser així i els visitants aconseguiren arribar a la botzina final amb avantatge en el marcador.

Parcials: 4-4, 3-3, 1-2, 5-6.

CN Manresa Deyse : K Lenard, A Iranzo 1, E Casasayas, Eudald Martínez, A Vilarasau, C Sanz 5, D Dorado, C Andrés 1, M Bisbal 3, Eloi Martinez 1, A Izquierdo 2, D Ruiz.
12 expulsions en contra. 3 gols en superioritat i 3 de penal.

CN Sabadell 2016: C Hidalgo, R Doménech 2, M Puigbet 1, R Rubio, C de la Cerdà 4, S Rocha, O Novell 2, M Moyano 1, E Armella 2, D Pérez 1, C Yelamos 2.
5 gols en superioritat. 7 expulsions i 3 penals.