Dinar d'agraïment als voluntaris de «Gaià Camina»

Sadurní Rovira
30 d'octubre del 2011
Els voluntaris de Gaià camina s'han aplegat per menjar escudella i carn d'olla.
Els voluntaris de Gaià camina s'han aplegat per menjar escudella i carn d'olla. | Sadurní Rovira
Els voluntaris de Gaià camina s'han aplegat per menjar escudella i carn d'olla. Foto: Sadurní Rovira

La pista coberta de Galera ha acollit aquest diumenge al personal que el passat 12 d'octubre va col·laborar en la caminada popular, "Gaià camina", que es va organitzar a benefici de la Marató de TV3 d'enguany.

Unes 80 persones entre organitzadors, controls, avituallament, geganters... s'han assegut a taula per menjar escudella amb carn d'olla, panellets, moniatos i pastissos. Els productes com l'elaboració han sortit de les cases de Gaià i Galera. A la sobretaula, mentre es parlava ja de l'edició de l'any vinent, s'ha fet un seguit de sortejos i quan el sol començava a amagar-se, el membre de Canal N, Quico Manubens a presentat la pel·lícula de la caminada.

Els organitzadors, la regidoria de Serveis Socials de Gaià amb la col·laboració d'altres entitats locals han agraït novament l'esforç dels voluntaris i estan més que satisfets del que es va recollir, 2.799 euros, mentre encara esperen fotografies del dia de la caminada que es poden enviar a [email protected] per tal de realitzar un DVD recordatori.