El Quedem? passeja per la Sèquia per conèixer el món del vi

Redacció
26 d'octubre del 2011
Una vintena de persones van participar de la ruta al voltant de la Sèquia i al mas de Sant Iscle.
Una vintena de persones van participar de la ruta al voltant de la Sèquia i al mas de Sant Iscle. | Òmnium
Una vintena de persones van participar de la ruta al voltant de la Sèquia i al mas de Sant Iscle. Foto: Òmnium

Aquest dissabte dia 22 d'octubre, en el marc del programa Quedem? d'Òmnium Cultural del Bages, vam fer una sortida per conèixer una mica més el món del vi i el vi de la nostra comarca.

Ens vam trobar a les deu del matí al Parc de l'Agulla un grup de 23 persones, el president de l'entitat, Jaume Puig, i el president de la Confraria del Bages per compartir un bon matí.

Després de les presentacions habituals de cada activitat del programa, vam poder conèixer més de prop el món del vi: les vinyes, els ceps, els cellers, l'elaboració del vi... en un recorregut que va desembocar al Mas de Sant Iscle, on ens van ensenyar l'ermita i el seu celler.

Un cop acabada la visita, ens van deixar fer un tast de tres vins elaborats allà mateix i amb una mica de pica-pica vam poder fer una bona tertúlia, com també és habitual en les activitats del programa Quedem?.

Qui va voler va poder comprar una ampolla d'alguns dels vins que havíem tastat i altres productes que s'elaboren al Mas de Sant Iscle a la seva botiga.

Aquest divendres el Quedem? participarà del recital poètic de Joan Margarit i Pere Rovira, dins del cicle "Tocats de lletra"
Si fer de la poesia una necessitat vital pogués considerar-se un crim, Joan Margarit i Pere Rovira en serien còmplices absoluts. Aquests dos magnífics poetes ens visiten amb una poesia quotidiana i propera que no deixa indiferent a ningú, amb el recital que porta per títol "Complicitats poètiques" .

El divendres, a les 8 del vespre, el teatre Kursaal acollirà una de les darreres propostes de l'edició d'enguany del cicle "Tocats de lletra", present a la ciutat durant tot el mes d'octubre.

El Quedem? Bages participarà d'aquest recital dins de la programació del mes d'octubre. Si t'apuntes a aquesta activitat tindràs l'oportunitat de compartir aquesta complicitat amb dos dels millors poetes del moment i establir un diàleg final amb ells. Les activitats del Quedem? compten sempre amb una tertúlia final per establir un diàleg sobre l'activitat realitzada, un moment on realitzar un intercanvi d'impressions i sensacions.

Per preinscriure-us heu de trucar a la seu d'Òmnium Cultural del Bages, al tel. 93 872 63 21 de 9h a 14h o de 19.30h a 20.30h o escriure un correu electrònic a [email protected] .