23 d'octubre del 2011
El Deyse torna de Madrid amb dues derrotes.
El Deyse torna de Madrid amb dues derrotes. | F. Silvestre
El Deyse torna de Madrid amb dues derrotes. Foto: F. Silvestre

El Deyse va haver de jugar un altre cop contra la circumstancia d'haver d'anar per sota en el marcador, la qual cosa, amb un equip clarament en formació te una transcendència en el desenvolupament del partit.

El primer quart va ser clau, doncs, els de Jordi López sortiren com adormits, encaixant un parcial de set de tennis, 6-3, que posava les coses molt costa a munt. Després com en el partit del dia abans, reacció, per apropar-se fins al 6-5, per marxar de nou els castellans fins a 10-6, coincidint amb la exclusió definitiva de Carles Sanz per protestar en el tercer quart. No per això defalliren els joves bagencs i la seva lluita els portà fins al 12-10 i després al 13-12, amb opcions d'empatar, primer en jugada de superioritat desaprofitada i després en u atac que no es va poder transformar. En la lluita per l'empat i amb màxim risc va arribar el 14-12 dels madrilenys a manca de 2 segons per la conclusió del matx.

Confirmació de la bona forma n aquest inici de la temporada per part del porter Kevin Lenard, que es mostra molt segur a pesar de la seva joventut i un pas més d'aquest baby Deyse en busca de la seva consolidació.

En aquest partit es trenca la mala ratxa en el llançament de penes màximes anotant les tres de les que disposaren els manresans, però només es va convertir en gol una de les 5 jugades de superioritat de que es va disposar. En la balança positiva els vuit gols fets de jugada, però en la negativa els nou encaixats de la mateixa manera, quantitat prohibitiva per a puntuar en el waterpolo actual.

CN Tres Cantos: A Gonzalez, J Ortiz 2, MJ Ortiz 1, M Naranjo 3, J Ortiz 2, F Rodriguez, F Pérez 3, D Barturen 3, J López, D Hernandez, JM Martín, L Criado