Inicien el curs UniversJoviat amb Angélica Olvera

El proper dimarts dia 25 d'octubre del 2011 a les 18h a l'Escola Joviat

Redacció
22 d'octubre del 2011

El proper dimarts dia 25 d'octubre del 2011 a les 18h l'Escola Joviat celebra la inauguració del curs UNIVERSJOVIAT 11/12, amb l'Angélica Olvera com a convidada especial a l'acte.

Angélica Olvera, amb 35 anys d'experiència docent, és Directora Corporativa i d'Investigació Educativa del Grup CUDEC (Mèxic) i la creadora de la Pedagogia Sistèmica amb l'enfoc de Bert Hellinger.

Es començarà amb la presentació del llibre "Sintonizando las miradas" escrit per ella conjuntament amb dos reconeguts professionals de la Pedagogia Sistèmica a Catalunya: Mercè Traveset i Carles Parellada. Seguidament començarà l'acte d'inauguració del curs UNIVERSJOVIAT 11/12 amb una xerrada a càrrec d'Olvera. Aquest acte ofereix la oportunitat única d'escoltar la creadora d'aquesta nova pedagogia que aporta una manera de relacionar-nos més oberta i amorosa.

Totes les persones interessades en l'acte poden confirmar la seva assitència al correu [email protected] o al telèfon 638 960 281 (plaçes limitades)

L'acte de presentació del llibre tindrà lloc al Saló Montserrat de l'Escola Joviat (entrada pel carrer Rubió i Ors) i tot seguit l'inauguració del curs 11/12 d'UNIVERSJOVIAT es realizarà al pavelló de l'Escola (entrada pel Passeig del Riu).