Tigre de paper Edicions es presenta dissabte a Manresa

El projecte editorial manresà acaba de publicar els seus primers tres títols

Redacció
18 d'octubre del 2011

Dissabte 22 d'octubre de 2011, a les 19h a l'Ateneu Popular "La Sèquia" tindrà lloc la presentació del nou projecte editorial Tigre de paper Edicions. Una editorial nascuda a Manresa que acaba de publicar els seus primers tres títols aquest setembre de 2011:

  • "La guerra just acaba de començar", de Miquel López Crespí: Un collage literari que divaga entre els petits grans moments històrics dels períodes revolucionaris i la vida política, clandestina i quotidiana de la rebel·lia a la ja turística i alienada Mallorca dels anys 70. Editada l'any 1974 i censurada i segrestada pel "Tribunal de Orden Público" franquista.
  • "Tropel. Una dècada de lluita estudiantil a Colòmbia", de Carlos Medina Gallego: Crònica novel·lada sobre el moviment estudiantil de la Universitat Nacional de Colòmbia als anys 70. Els debats ideològics, la lluita de carrer, les vagues, els amors i la quotidianitat, la clandestinitat, les manifestacions... Les il·lusions, discussions i frustracions d'una generació de tropeleros i tropeleras que reneix amb el pas del temps.
  • "Harraga", d'Antonio Lozano: Novel·la negra basada en les màfies de la migració. Tràfic de drogues i de persones enmig de dos mons amb institucions corruptes, dos mons que confronten tradició i modernitat, pobresa i luxes, il·lusions i frustracions. On sicaris, camells, narcotraficants, policies de fronteres, polítics i respectables advocats, conviuen enredats en una trama de diner ràpid i tret fàcil. Obra guanyadora del premi Novelpol a la millor novel·la negra publicada el 2002.

L'acte de presentació de Tigre de paper Edicions comptarà amb la presència de les editores i de les entitats que han col·laborat amb l'edició dels llibres, l'Associació Espai Democràtic Intercultural i el Col·lectiu Maloka.

Després hi haurà sopar a càrrec d'Alternativa Cultural i festa nocturna amb Punxa Discos.