ICV demanarà a Puig explicacions sobre la detenció del Marrakchi

ICV rebutja, des de sempre, PXC i insta als Grups Municipals de l'Ajuntament de Manresa a actuar amb "intel·ligència política"

Redacció
11 d'octubre del 2011

ICV, mitjançant el Grup Parlamentari, està promovent que el Conseller Felip Puig doni explicacions sobre el procés i circumstàncies de la detenció de Mustapha el Marrakchi.

En relació a la mort d'aquesta persona, a ICV de Manresa no li han sorprès les declaracions dels membres de PxC, que una vegada més cal condemnar i rebutjar. No obstant, ICV de Manresa, proposa als Grups Municipals actuar amb "intel·ligència política" partint des dels valors democràtics. Així, cal acordar una estratègia d' aïllament de PXC, que no signifiqui l'efecte "boomerang" de donar-li major notorietat política, que és allò que cerquen i sovint aconsegueixen. Així, cal plantejar-se l'opció que l'Alcalde com a President del Ple i amb l'acord de la majoria àmplia de la Junta de Portaveus, no accepti incloure a l'ordre del dia del Ple aquelles propostes de PxC contraries als valors democràtics i els drets humans bàsics. I en relació a les propostes que arribin al Ple el rebuig democràtic i unàmin dels altres grups.