PxC: «La mort del Marrakchi és una despesa menys»

El president de PxC a l'Ajuntament de Manresa, Albert Pericas, fa broma a Facebook amb la mort del magrebí detingut, i els seus simpatitzants el titllen d'"animalet" i valoren la seva vida per sota de la "d'un gat"

Redacció
09 d'octubre del 2011
576_1318155707Dibujo1
576_1318155707Dibujo1
Fil de comentaris en el Facebook de Pericas

El president del grup municipal de PxC a l'Ajuntament de Manresa, Alberto Pericas, ha valorat la mort de Mustapha el Marrakchi després de més d'un mes en coma com a "una despesa menys per a l'erari públic" en un fil del seu perfil a la xarxa social Facebook.

El fil l'inicia ell mateix enllaçant la notícia de la mort del detingut amb un comentari sarcàstic que afirma: "Que Al·là l'aculli en el seu si ja que no l'ha pogut agafar la justícia". Els comentaris dels simpatitzants de PxC i agregats de Pericas a la xarxa social no donen treva. Des de "pobret, hehehe..." a "animalet", el fil segueix amb un comentari del mateix regidor en què valora que la mort del Marrakchi "és una despesa menys per a l'erari públic".

El fil continua amb comentaris que es pregunten si l'estat pagarà el repatriament del seu cos, i amb afirmacions com que "si fos el meu gat el que morís, no em sabria greu pagar, però pel moro em dóna igual"...