Junyent reprèn els contactes amb el territori a Martorell

Redacció
07 d'octubre del 2011
Valentí Junyent en l'entrevista amb Salvador Esteve, alcalde de Martorell i president de la Diputació.
Valentí Junyent en l'entrevista amb Salvador Esteve, alcalde de Martorell i president de la Diputació. | AjM
Valentí Junyent en l'entrevista amb Salvador Esteve, alcalde de Martorell i president de la Diputació. Foto: AjM

L'alcalde de Manresa, Valentí Junyent, s'ha entrevistat aquest matí amb l'alcalde de Martorell i president de la Diputació de Barcelona, Salvador Esteve, reprenent el seu pla de visites institucionals a representants del territori i de les comarques veïnes de la Catalunya central.

Durant la trobada, que s'ha fet a l'Ajuntament de Martorell, s'han posat de relleu els lligams comercials i empresarials que existeixen entre Manresa i les poblacions del Baix Llobregat Nord. A més a més, Junyent ha pogut confrontar diversos temes relacionats amb la gestió municipal amb Esteve, profund coneixedor del municipalisme a Catalunya després de 21 anys com alcalde de la seva ciutat i com a president de l'Associació Catalana de Municipis (ACM) els últims quatre anys.

L'alcalde Valentí Junyent ha signat al Llibre d'Honor de l'Ajuntament de Martorell i també hi ha hagut temps per comentar diverses actuacions que estan en marxa a Manresa amb el suport de la Diputació de Barcelona, que presidei x Salvador Esteve, així com altres projectes que podrien comptar amb la participació de l'ens provincial.