Oberta la Cursa de Muntanya de Barraques de Vinya

Redacció
06 d'octubre del 2011
Imatge de la Cursa de Muntanya de Barraques de Vinya.
Imatge de la Cursa de Muntanya de Barraques de Vinya. | Joan Torrens
Imatge de la Cursa de Muntanya de Barraques de Vinya. Foto: Joan Torrens

El proper diumenge 16 d'octubre a Viladordis es disputarà la IV edició de la Cursa de Muntanya de Barraques de Vinya i la VIII Caminada de Viladordis

La cursa segueix un traçat molt atractiu de 22 kilòmetres amb un desnivell positiu de 800 metres i transcorre en un 80% per corriols de muntanya de poca dificultat tècnica. És una prova molt indicada pels qui es volen iniciar en les curses de muntanya gràcies als desnivells suaus de les valls del Montcau. La caminada serà de 15 kilòmetres, un desnivell positiu de 500 metres i està a l'abast de tothom.

Enguany es torna a comptar la col·laboració del gimnàs Cube de Manresa, que oferirà el servei de dutxes, així com altres empreses de la comarca com Abadal i Aneto. A tots els participants se'ls obsequiarà amb una samarreta tècnica de màniga llarga .

Les dues activitats permeten observar diferents tines i barraques de vinya i enllaçar camins dels municipis de Manresa, Sant Fruitós, Navarcles, Talamanca i el Pont de Vilomara.

L'Associació Caminada de Viladordis vol posar a l'abast de tothom l'herència de la tradició vitivinícola del Bages i el patrimoni cultural que perdura i que per a molts és desconegut.

Les inscripcions es poden fer al web de la cursa o presencialment a Manresa a Esports Sagi, esports el Cim i a Stadion Trail.

Més informació de la cursa: www.barraquesdevinya.com .