La manresana Feliu N&I organitza un acte al consolat de Mèxic

Redacció
04 d'octubre del 2011
Imatge de la trobada al copnsulat de Mèxic a Barcelona.
Imatge de la trobada al copnsulat de Mèxic a Barcelona. | Feliu N&I
Imatge de la trobada al copnsulat de Mèxic a Barcelona. Foto: Feliu N&I

Amb una bona afluència d'assistents, el Consolat de Mèxic va acollir la jornada Mèxic, destí d'inversió, organitzada per la consultoria manresana Feliu N&I SLP, com a consultora especialitzada en implantacions a l'exterior, pel Consolat de Mèxic de Barcelona i per la Cambra de Comerç de Barcelona.

El clar objectiu de la jornada, informatiu i d'aproximació a totes les empreses interessades en les possibilitats d'inversió que aquest país ofereix, es va aconseguir amb èxit.

Il·lma. Sra. Norma Ang, cònsol encarregada del Consolat General de Mèxic, Sr. Josep Maria Cervera, director de l'àrea d'Internacionalització de la Cambra de Comerç de Barcelona, Luis Ampudia de ProMéxico i Montserrat Feliu, sòcia directora de Feliu N&I SLP, varen ser els responsables de donar a conèixer la realitat en negocis i inversions d'un dels països més atractius d'Amèrica Llatina.

Luis Ampudia va exposar les oportunitats d'inversió que proporciona el país mexicà, mentre que Montserrat Feliu presentava els aspectes claus en un procés d'implantació a Mèxic i Josep Mª Cervera plantejava la presa de decisions en la internacionalització de les empreses. Les tres ponències, introduïdes per Norma Ang, varen generar autèntic interès entre els assistents.

En un format d'esmorzar de treball ofert pel Consolat, assistents, ponents i membres de l'organització varen poder atendre més específicament les consultes generades després de la jornada.