El Premi Simeó Selga arriba a la desena edició

Les associacions del Bages poden presentar les candidatures fins el 22 de novembre

Redacció
27 de setembre del 2011

El Premi Simeó Selga, que convoca el Rotary Club Manresa-Bages des de l'any 2002, arriba enguany a la desena edició. Es consolida així com un guardó únic a nivell comarcal que ja ha premiat 9 projectes d'interès social impulsats per associacions bagenques sense ànim de lucre. El Rotary garanteix l'execució de la iniciativa guardonada ja que facilita el suport econòmic necessari.

El guardó està dotat amb els beneficis, uns 6.000 euros, que s'obtenen del Concert de Reis que organitza el Rotary Club Manresa-Bages, conjuntament amb l'Ajuntament de Manresa, durant el mes de gener. En l'edició de l'any passat es va premiar l'Associació de Familiars de Malalts d'Alzheimer i Altres Demències del Bages, Berguedà i Solsonès que ha desenvolupat un projecte formatiu, en col·laboració amb la FUB, per tal de poder acreditar cuidadors de malalts amb demència.

En els darrers anys també han fet realitat els seus projectes gràcies al Premi Simeó Selga l'Associació de la Lluita Contra el Càncer de Manresa, el Centre de Desenvo¬lupament Infantil i Atenció Precoç del Bages, el CB i Unió Manresana, l'Associació Misteriosa Llum, l'ONG Arc de la Solidaritat, la Residència de Navarcles i els Tallers Musicals d'Avinyó i el Banc dels Aliments de Manresa.

Fins al proper 22 de novembre, les entitats civils, culturals, assistencials, esportives o de qualsevol altre naturalesa, que siguin d'interès social i sense ànim de lucre, poden presentar les candidatures per aquesta desena edició. Els projectes presentats s'hauran d'executar durant el proper 2012.

Cal enviar el contingut complet del projecte, per escrit i duplicat, al Rotary Club Manresa-Bages a l'apartat de correus nº 152, 08248 de Manresa. Per a més informació les entitats es poden posar en contacte amb el Rotary a través del seu correu electrònic [email protected] o bé del telèfon 637 806 582.