Màrius Serra debatrà sobre literatura a Sant Fruitós

L'escriptor i enigmista serà a la Biblioteca de Sant Fruitós el dijous 29 de setembre a les 20.30 h en una tertúlia literària

Redacció
27 de setembre del 2011

Aquest proper dijous, 29 de setembre, a 2/4 de 9 del vespre, l'escriptor i enigmista Màrius Serra serà a la Biblioteca de Sant Fruitós de Bages en una tertúlia literària. En la tertúlia es comentarà la seva novel·la "L'home del sac", publicada l'any 1990 i reeditada aquest 2011, que segons l'autor "és la novel·la que el va fer escriptor"; i també "Quiet", el relat sobre les experiències de set anys de la vida del seu fill Lluís.

Màrius Serra (Barcelona 1963) va estudiar Filologia Anglesa i va començar a publicar les seves obres l'any 1987. La seva creació literària ha estat entre la narrativa i la ludolingüística, i també és autor de set mil mots encreuats i uns tres mil articles, a més d'haver traduït escriptors anglosaxons i ser col·laborador habitual en mitjans de comunicació.

Ha estat guardonat amb els premis de la Crítica Ciutat de Barcelona, Serra d'Or, Lletra d'Or, Octavi Pellissa, FEC, Ramon Llull i ASPID per llibres com "Quiet", "Verbàlia" (2009 i 2010) i les novel·les "Farsa" o "Mon oncle". La seva obra ha estat traduïda a l'italià, castellà, romanès i coreà.