CiU de Sant Fruitós dubta de la dedicació del govern

Els nacionalistes es queixen que no han rebut resposta de l'alcalde quan li han demanat pels seus horaris

per Redacció , 17 de setembre de 2011 a les 15:16 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 17 de setembre de 2011 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

El Grup Municipal de CiU no ha rebut resposta per part de l'alcalde de quins són els horaris que fan els regidors per tal de complir les 28 hores setmanals que es van adjudicar cada un d'ells. Tot i que aquesta pregunta ja es va fer al ple del cartipàs del mes de juliol s'ha hagut de presentar per escrit en el ple de setembre, per veure si així obtenien la resposta, però tampoc ha estat així. L'alcalde va respondre que com que els regidors no tenien l'obligació de fitxar no podia respondre la demanda dels nacionalistes.


Al mateix Ple es donava compte del Decret d'alcaldia, pel qual s'acceptava la renúncia de la seva regidora Judit Velasco, que es va acomiadar de tots els regidors (govern i oposició) amb paraules de gratitud.

Per altra banda CiU també es va mostrar molt sorpresa pel fet que Batanés, quan tot just feia un mes i mig que era alcalde, s'agafés 27 dies de vacances durant el mes d'agost.

 

Arxivat a:
Política, ciu, horaris
Participació