Divendres arriba la gimcana nocturna de la Festa Major

La Gimcana Nocturna està adreçada a nois i noies d'entre 9 i 14 anys en equips de 3 a 6 persones

Redacció
23 d'agost del 2011

Una de les novetats de la Festa Major d'aquest any és la gimcana nocturna que es farà el divendres, 26 d'agost. La gimcana s'adreça a equips de nois i noies d'entre 9 i 14 anys. Cada equip pot estar format per un mínim de 3 persones i un màxim de 6.

L'inici de la gimcana serà a la Plaça de la Reforma a les 10 de la nit. A partir d'aquest punt els equips hauran de superar diverses proves d'habilitat, destresa i punteria que estaran repartides en diferents indrets del Parc de la Seu, Plaça de la Reforma i camí dels Corrals. Al final de la gimcana hi haurà un espectacle de màgia a càrrec del Mag Pere.

Per participa a la Gimcana és imprescindible inscriure's prèviament. La inscripció es pot fer a través del formulari que hi ha al web de la festa major www.lafestamajor.cat o bé el mateix dia, a la Plaça de la Reforma, entre 1/4 i 3/4 de 10 del vespre. Per motius organitzatius la participació està limitada a 60 equips.

La Gimcana Nocturna està organitzada pel CAE, per l'Ajuntament de Manresa i per l'Associació Manresa de Festa.

La Gimcana Nocturna i la Discoteca Juvenil -que es farà el dissabte 27 d'agost- són dues propostes sorgides del Consell d'Infants i que s'han incorporat al programa de la Festa Major d'enguany. El Consell d'Infants és un espai de participació creat l'any 2007 que té com a objectiu que els nens i les nenes de Manresa puguin expressar les seves idees i proposar accions que ajudin a millorar la ciutat.