Breaking Flow guanya el 2n Concurs de Nous Talents del Passeig

Redacció
29 de juliol del 2011
Els Breaking Flow i els membres del jurat.
Els Breaking Flow i els membres del jurat. | Catpress

Els Breaking Flow i els membres del jurat. Foto: Catpress

La segona edició del Concurs de Nous Talents del Passeig ja té guanyadors. En la final celebrada ahir al vespre, l'actuació del grup de ballarins de hip hop Breaking Flow es va imposar davant la resta de propostes, destacant per una acurada posada en escena. El grup, integrat per Sílvia Sanjosé, Alphonso Valves, Núria Soto, Amparo Pérez, Anna Cucurella, Ariadna Bonals, Samantha Martínez, Clàuda Díaz, Mireia Cots i Sara Cortés, tots ells alumnes de l'escola de dansa Julieta Soler, va ser premiat amb 300 euros.

El segon premi va ser per a la parella formada per Leticia Cano i Javier Fernández, ballarins amateurs de balls de saló que han estat finalistes del campionat d'Espanya de ball esportiu amateur i campions d'Espanya de ball retro amateur. En l'actuació d'ahir van ballar una samba, un txa-txa-txà i una rumba bolero. Antonio López, cantant de coples i rapsoda, va ser el guanyador del tercer premi per una actuació marcada pel sentiment. El segon i tercer premis van consistir en un iPod i una càmera fotogràfica, respectivament.

La terrassa del Canaletes es va omplir de gom a gom d'espectadors i amics dels participants, que no van deixar d'animar-los en cap moment. La final va destacar per l'alt nivell de les actuacions, que va posar difícil la decisió a un jurat integrat per membres de Diesa Restauració i de Ràdio Manresa. El concurs ha permès conèixer altres talents de la comarca com Bob i el Lladre, un duet manresà format per Xevi Collado i Carles Ladrón que versiona peces de grups catalans i clàssics anglosaxons i que ahir va estrenar un tema propi, "El dolç camí"; Àlex Casanova, un jove humorista manresà que actuava per primera vegada i que, amb la seva espontaneïtat, va aconseguir que el públic no deixés de riure ni un moment; i Le Clôtet avec Garcés, un cantautor d'estil rock grunge que composa els seus propis temes.