El Concurs de Nous Talents del Passeig arriba a la final

Els sis finalistes competiran, a partir de dos quarts de deu del vespre, per proclamar-se guanyadors d'aquesta segona edició

Redacció
27 de juliol del 2011

La segona edició del Concurs de Nous Talents del Passeig celebrarà dijous al vespre la seva gran final en la qual competiran els sis finalistes que han superat les dues semifinals de la convocatòria. D'aquests, el jurat escollirà un guanyador, que serà premiat amb 300 euros, i un segon i tercer classificats, que rebran un iPod i una càmera fotogràfica, respectivament. La final tindrà lloc al quiosc Canaletes a partir de dos quarts de deu del vespre.

Les actuacions que es podran veure demà són les del grup de hip hop Breaking Flow, les formacions musicals Bob i el Lladre i Le Clôtet avec Garcés, la parella de ballarins de balls de saló formada per Leticia Cano i Javier Fernández, el cantant de coples i orador Antonio López i l'humorista Àlex Casanova. Tots ells són artistes no professionals de la comarca que han destacat d'una forma especial en les fases prèvies del concurs.

El Concurs de Nous Talents vol donar projecció a persones amb qualitats artístiques en qualsevol àmbit de l'espectacle. L'acció forma part de la campanya Quin Passeig, que durant tot l'estiu programa activitats per dinamitzar les terrasses del centre de Manresa.