Balls de saló, cobles i acudits, a la final del 2n Concurs de Nous Talents

El premi per al guanyador són 300 euros, mentre que el segon i tercer classificats s'emportaran un iPod i una càmera fotogràfica

Redacció
22 de juliol del 2011
Participants a la segona semifinal de Nous Talents del Passeig.
Participants a la segona semifinal de Nous Talents del Passeig. | Catpress

Participants a la segona semifinal de Nous Talents del Passeig. Foto: Catpress

El Concurs de Nous Talents del Passeg ja té els últims finalistes que competiran a la gran final de la setmana vinent. A la segona semifinal d'ahir van classificar-se Leticia Cano i Javier Fernández, que van impressionar al públic amb la seva actuació de balls de saló; Antonio López, que va interpretar amb molt sentiment la cobla "Carmen Amaya" i la poesia "La casada infiel" de Federico García Lorca; i Àlex Casanova, que va divertir tothom amb el seu repertori d'acudits. Van completar les actuacions de la nit el grup Arrels Music, format per Rosa Pessarrodona, Jordi González i Eduardo Lafoz, que van cantar una sardana i un popurri de txa-txa-txas; i Maria Jesús González, que va recitar dues poesies.

Els tres classificats d'ahir se sumen als tres que ja van superar la semifinal de la semifinal de la setmana passada i que són el grup de hip hop Breaking Flow i les formacions musicals Bob i el Lladre i Le Clôtet avec Garcés. La final se celebrarà dijous de la setmana vinent, 28 de juliol, a dos quarts de deu del vespre, al quiosc Canaletes. El guanyador rebrà 300 euros de premi, mentre que el segon i tercer classificats seran premiats amb un iPod i una càmera fotogràfica, respectivament.

El Concurs de Nous Talents del Passeig se celebra per segon any consecutiu amb l'objectiu de descobrir nous artistes, no professionals, de la comarca. El concurs s'emmarca en la campanya Quin Passeig, que durant tot l'estiu organitza diferents activitats per dinamitzar les terrasses d'aquesta zona de la ciutat.