El Concurs de Nous Talents del Passeig ja té els tres primers finalistes

La primera semifinal va destacar per l'alta qualitat de les propostes concursants

Redacció
15 de juliol del 2011
Foto de grup dels participants a la semifinal dels Nous Talents.
Foto de grup dels participants a la semifinal dels Nous Talents. | Catpress

Foto de grup dels participants a la semifinal dels Nous Talents. Foto: Catpress

El segon Concurs de Nous Talents de Quin Passeig ja té seleccionats tres dels sis finalistes que competiran en la final del dia 28 de juliol. En la primera semifinal, celebrada ahir al vespre al Canaletes, van sortir guanyadors el grup de hip hop Breaking Flow (format per Sílvia Sanjosé, Alphonso Valves, Núria Soto, Amparo Pérez, Anna Cucurella, Ariadna Bonals, Samantha Martínez, Clàuda Díaz, Mireia Cots i Sara Cortés), que van destacar per la seva coordinació i acurada posada en escena; el duet musical Bob i el Lladre, format per Xevi Collado i Carles Ladrón, que van interpretar dues cançons versionades acompanyades de guitarra; i Le Clôtet avec Garcés, nom darrere el qual hi ha l'intèrpret Hussein Garcés, que va fer una actuació musical d'estil folk grunge.

La semifinal va destacar per l'alta qualitat de les propostes concursants, entre les quals també hi havia les del Mag Caru (Jordi Carulla), que va sorprendre i impressionar amb el seu espectacle de màgia, i Natàlia Garcia, una jove cantant i guitarrista que va interpretar una peça pròpia i una versió de la cançó Fireflies d'Owl City. La segona semifinal del concurs, de la qual en sortiran els altres tres finalistes, tindrà lloc dijous vinent dia 21, a dos quarts de deu del vespre, també al Canaletes.

Famosos al Passeig
D'altra banda, dilluns començarà a emetre's en directe des del Passeig el programa de ràdio Styl Styu, que farà que personatges coneguts visitin al llarg de tot l'estiu aquest punt neuràlgic de la ciutat. L'actriu Anna Barrachina, dilluns, i la cantant i protagonista de Mamma Mia, Mone, dimecres, seran els convidats d'aquest magazine estiuenc que s'emetrà de dilluns a dijous, a les 8 del vespre, des de la terrassa del Quiosc del Mig-Farggi.