El «Quedem?» assisteix de públic al programa Divendres de TV3

Redacció
12 de juliol del 2011
Foto de grup a la sortida des de davant de l'institut.
Foto de grup a la sortida des de davant de l'institut. | Òmnium

Foto de grup a la sortida des de davant de l'institut. Foto: Òmnium

El programa Quedem? d'Òmnium Cultural, que pretén promoure la cohesió social, fomentar la interrelació i la participació en la vida social en igualtat de condicions per a tots els ciutadans de Catalunya, va assistir de públic, el passat dijous 7 de juliol, al programa Divendres de TV3.

A un quart de tres de la tarda es van trobar a Plaça Espanya, davant de l'Institut Lluís de Peguera. Aquest cop però el grup era molt nombrós; l'activitat havia despertat molt d'interès. La sortida estava inclosa dins dels actes del programa Penja't de l'Estiu coordinat per La Kampana i també van participar una desena de nanos del casal de joves, acompanyats per en Roger, un dels dinamitzadors del Casal.

Només passaven cinc minuts d'un quart de tres i el grup ja era tot dalt de l'autocar a punt per marxar i a les tres en punt arribaven a les portes de TV3 on després de tots els protocols (passar llista, ensenyar documents d'identitat, passar per detectors de metalls, omplir paperassa, etc...) van dirigir-los a una sala per degustar un petit refrigeri.

Allà hi van estar gairebé una hora i van aprofitar per fer l'habitual benvinguda i presentació del Quedem? i per presentar-se tots els assistents. Hi havia moltes cares noves que preguntaven encuriosides des de quan es feia el Quedem? com podien rebre la informació i expressaven l'encert de fer programes de cohesió social. Entre els assistents hi havia membres del voluntariat lingüístic que van aprofitar per fer algun contacte per quedar com a parella lingüística.

Un cop passada l'hora van entrar al plató i el programa va començar. La sorpresa va ser veure que quan l'Espartac Peran fa el seu reportatge, aquell dia a Tossa de Mar, ningú del plató li feia cas.