Construcció d'instruments musicals i El Pau i la Maria a «L'Hora del pati»

El taller començarà a les 7 de la tarda i el concert serà a les 10 del vespre d'aquest dijous

Redacció
12 de juliol del 2011

Aquest proper dijous, 14 de juliol continuen els actes de la 9a edició del cicle d'activitats culturals d'estiu L'Hora del Pati, organitzats per la delegació del Bages-Berguedà del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya al pati de la Casa Lluvià.

A les 7 de la tarda al Pati es portarà a terme el taller El Recicluthier: Música de reciclatge, adreçat a públic familiar. Reciclatge i música es fusionen en aquesta activitat, on els participants construiran instruments musicals a partir d'objectes d'ús quotidià i entendran com i perquè sonen.

A les 10 del vespre hi haurà l'espectacle "El Pau i la Maria en concert". Un espectacle on podrem conèixer aquest duo de folk-pop, i les cançons del seu primer àlbum. Música i teatre es barregen, i veurem les peculiaritats i excentricitats del duo de folk-pop en català més exitòs de l'any... o això diuen ells. Dirigit per Pep Garcia-Pascual i amb Elia Corral i Albert Palomar com a "El Pau i la Maria". Amb cançons composades per a l'ocasió per músics del panorama musical català independent com Helena Miquel (Élena, Delafé y las Flores Azules), Maria Rodés, IX!, Toni Xuclà, Lluís Bòria (Estúpida Erikah), Albert Palomar i Òscar Castellà (Plouen) entre altres.

A més a més, fins el dia 29 de juliol es pot visitar a la sala d'exposicions de la planta baixa de la Casa Lluvià l'exposició de papiroflèxia que presenta els treballs amb paper de Jordi Adell. Es pot visitar de dilluns a divendres, de 10 h a 14 h i els dijous de l'Hora del Pati de 7 a 9 del vespre.

El taller El Recicluthier és gratuït amb inscripció prèvia per telèfon (938751800) o correu electrònic ([email protected]). Les entrades pel concert del Pau i la Maria es poden comprar anticipades a la delegació fins dijous de 9 a 14 h a 5 euros i el mateix dia del concert a 6 euros.

L'Hora del Pati compta amb el patrocini de Cots i Claret, Grup Soler i Catalunya Caixa, i amb la col·laboració de La Casa de la Música del restaurant Vermell.