Els Bastoners guanyen les 24 Hores de futbol sala de Castellbell

Pere Sánchez
12 de juliol del 2011
Els Bastoners celebrant el títol.
Els Bastoners celebrant el títol. | Camparola

Els Bastoners celebrant el títol. Foto: Camparola

Les 24 Hores de Futbol sala que s'han celebrat al llarg del cap de setmana a Castellbell i el Vilar han estat molt disputades, tant que es va omplir de gent el camp sobretot a la nit i a les finals.

El Guanyador d'engany ha estat Bar la cova / Transport Huesa / Els Bastoners, que es va imposar en la gran final al Forn de Pa Margarita. Feia anys que els Bastoners no guanyaven aquest trofeu tot i que aquesta vegada ho han hagut de fer amb altres noms. Molts encara recordaran els 90 quan els Bastoners era l'equip que més vegades guanyava el trofeu en aquelles finals contra Bar Restaurant La Torre o contra el Marganell. Llavors els Bastoners tenien un equip amb els germans Calsina, els Bessons Colldeforns , Jordi Lardín que en uns anys acabaria jugant a Primera Divisió amb l'Espanyol i l'Atlético de Madrid.

Cal destacar la bona esportivitat de tots els equips; hi hagué premi joc net pels Veterans del CE Castellbell; premis al màxim golejador i al porter menys golejat que van haver de compartir dos porters perquè van quedar empatats de punts.

Classificació final

  1. Bar la Cova / Transports Huesa / Bastoners
  2. Forn de Pa Margarita
  3. Patufet
  4. Piscines Bages Style
  5. Veterans / El Refugi
  6. No Remorse / La Balconada (Manresa)
  7. Los Espartanos / Bar el Caliu
  8. PBO Twelve (Olesa de Montserrat)
  9. Instal·lacions Meyca
  10. Taller Ferrándiz