Papiroflèxia i poesia, dijous a l'Hora del pati

Actuaran Sonia Moya i Pau Ruiz a la Casa Lluvià

Redacció
06 de juliol del 2011

Aquest dijous, dins del marc del cicle d'activitats culturals d'estiu L'Hora del Pati, organitzat per la delegació del Bages-Berguedà del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya, es portarà a terme un taller de papiroflèxia, la inauguració d'una exposició de papiroflèxia i una vetllada musical amb dues formacions locals.

D'una banda, a les 7 de la tarda, es farà un taller de papiroflèxia a càrrec de l'especialista Jordi Adell, que confia repetir la bona acollida que va tenir l'activitat en altres edicions del cicle. Els participants començaran a plegar alguna forma senzilla per conèixer la simbologia que hi ha als llibres o revistes de papiroflèxia. Tot seguit, a les 9 del vespre, es farà la inauguració de l'exposició de papiroflèxia, amb treballs del mateix Jordi Adell, a la sala de la planta baixa de la Casa Lluvià. Aquesta exposició es podrà veure de dilluns a divendres de 9 a 14 h i els dijous de l'hora del pati de 7 a 9 del vespre fins el 29 de juliol.

A les 10 del vespre serà el torn de la poesia i la música. Sònia Moya, poeta i rapsoda, recitarà els seus poemes acompanyada a la guitarra per Pau Ruiz. Els textos estan extrets del seu poemari Gramàtica de l'equilibri (Premi Amadeu Oller 2010), tot i que els combina amb textos inèdits. Acompanyen els poemes estàndards de jazz d'autors com Wes Montgomery, Henry Mancini o Charlie Haden, entre d'altres.

Tots els actes del cicle s'organitzen amb el doble objectiu de donar a conèixer el Pati de la centenària Casa Lluvià com a espai a l'aire lliure i atorgar-li una funció cultural i de servei per a Manresa i comarca.

L'Hora del Pati compta amb el patrocini de Cots i Claret SL, Grup Soler i Catalunya Caixa, i amb la col·laboració de la Casa de la Música, i del bar-restaurant Vermell, que es fa càrrec del servei de bar. Totes les activitats d'aquest dijous són gratuïtes. Pel taller cal inscriure's per tel al 938751800 o per correu electrònic [email protected].

Dijous, 7 de juliol
-A les 19.00 h
Taller de papiroflèxia. A càrrec de Jordi Adell
Inscripcions a la delegació. 93 8751800 / [email protected] Inscripció gratuïta

-Al les 21.00 h
Inauguració de l'Exposició de papiroflèxia. Obres de Jordi Adell
De dilluns a divendres de 9 a 14 h. Dijous de l'Hora del Pati de 7 a 9 de la tarda. A la sala petita de la Casa Lluvià (planta baixa)

-A les 22.00 h
Gramàtica de l'equilibri. Sònia Moya, poeta i rapsoda, i Pau Ruiz, guitarra.
Textos extrets del seu poemari Gramàtica de l'equilibri (Premi Amadeu Oller 2010), combinats amb textos inèdits. Acompanyen els poemes estàndards de jazz d'autors com Wes Montgomery, Henry Mancini o Charlie Haden, entre d'altres.
Entrada lliure

Hi haurà servei de bar a càrrec del restaurant Vermell