Sopar a ritme de jazz, dijous al Tasta el Pati del Kursaal

Poinciana Quartet amenitzarà el sopar en la primera iniciativa conjunta del Galliner, el restaurant del Kursaal i Manresana d'Equipaments Escènics

Redacció
29 de juny del 2011

Arriba dijous la primera proposta organitzada conjuntament pel Kursaal, El Galliner i l'Espai Gastronòmic del Kursaal: "Tasta el Pati", una iniciativa que pretén casar gastronomia i propostes culturals per oferir-les a l'incomparable marc del Pati del Kursaal. Serà a partir de les 9 del vespre, amb un sopar acompanyat pel jazz que hi posarà la formació manresana Poinciana Quartet, formada per Jordi Camp (baix), Xevi Camp (bateria), David Martell (piano) i Elisabet Soler (cantant), que oferiran temes de Duke Ellington, Steve Wonder, Beatles i algunes peces pròpies... i sonaran, per exemple, Bye, bye blackbird, I'll never fall in love again, Day tripper, Hallelujah , Walk in the wild side, Fever...

Pel que fa al sopar, estarà maridat amb cervesa i vins dels Bages. Inclourà una amanida de contrastos i textures, acompanyada de cervesa Inèdit Damm, carpaccio de vedella i albergínia blanca maridada amb Abadal Picapoll, Dau tebi de tonyina teriyaki amb Merlot Collbaix i per postres, Caprici de xocolata amb coulis de fruits del bosc, acompanyat de Moscatell Artium. 'Tasta el Pati' compta amb el patrocini de Damm, Abadal, Artium, Collbaix i el Rebost del Bages.

Les entrades per assistir al primer "Tasta el Pati" es poden comprar a les taquilles i per telèfon (93 8723636). El preu serà de 28 euros (25€ amb Carnet Galliner). En cas de pluja, l'activitat es traslladarà a la sala petita.